دسته
جك وSMS
ستاره ها
ايرانشناسي
مهدويت
خبر گزاري مهدي فخر در شهر ستان ها
كرمان شناسي
بهترين مطالب
آموزش گام به گام تنیس
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 304548
تعداد نوشته ها : 622
تعداد نظرات : 55
Rss
طراح قالب

 رضایت مردان از ...

رضایت مردان از حقوق شان بستگی به درآمد همکارانشان دارد

به نقل از بی‌بی‌سی، عکسبرداری و اسکن‌هایی که دانشمندان بر روی مغز مردان انجام داده‌اند، حاکی از آن است که اگر مردی بیش از همکارش دریافت کند “مرکز پاداش” ، مغزش تحریک می‌شود.
نظریه‌های سنتی اقتصادی بر اساس این پیش فرض استوار است که مهم‌ترین عامل رضایت افراد میزان حقوق و پاداش آنهاست.اما پژوهشگران نشریه علم نشان داده‌اند که میزان نسبی حقوق در مقایسه با سایرین نیز بسیار مهم است.در این مطالعه از ‪ ۳۸‬جفت داوطلب مرد خواسته شد کار ساده‌ای انجام دهند و در صورت موفقیت مبلغی نیز دریافت کنند.
این افراد باید تعداد نقطه‌های روی یک صفحه را حدس می‌زدند.اگر جواب آنها درست بود، به آنها مبلغی بین ‪ ۳۰‬یورو (‪ ۲۲‬پوند) تا ‪۱۲۰‬ یورو (‪ ۸۶‬پوند) پرداخت می‌شد. پس از آن به هر یک از شرکت‌کنندگان گفته شد که فرد دیگر چقدر در این کار موفق بوده و چه مبلغی دریافت کرده است.پژوهشگران در طول این مطالعه جریان خون داوطلبان را اندازه‌گیری کردند.فشار خون بالا حاکی از فعالیت بالای سلولهای عصبی در بخش‌های مرتبط مغز بود.
“برند وبر” پزشک مغز و اعصاب ،گفت : ” متوجه شدیم داوطلبی که کار خود را به خوبی تمام می‌کرد، ناحیه خاصی در مغز او که ما سیستم پاداش می خوانیم، فعال می‌شد، اما جواب غلط و یا عدم دریافت پول موجب می‌شد که جریان خون به “منطقه پاداش” در مغز کاهش یابد.
پژوهشگران فعالیت بسیار بیشتری در این ناحیه از مغز داوطلبانی که پول بالاتری در مقایسه با سایرین به دست آوردند، مشاهده کردند.این نشان می‌دهد که تحریک در مرکز پاداش مغز تنها به موفقیت فرد وابسته نیست، بلکه بستگی به میزان موفقیت دیگران نیز دارد.

 

  دفعات نمایش : 22        تاریخ:  1387.7.7
دسته ها : خانواده
جمعه هفدهم 8 1387



7 شیوه برای جلوگیری از ولخرجی

آیا آن قـدر ولخـرجی کرده اید که به همه مقروض شده اید؟ خوب نگران نباشیـد، شـما تـنها فـردی نیـستید کـه در یک چنین شرایطی قرار گرفته است. زندگی مدرن به گونـه ای است که خواه نا خواه ما را به سمت خرج کردن میکشاند. بـه هر حال اگر می خواهید کلیه ی بدهی هایتان را صـاف کرده و بـه آرامش ذهنـی دسـت پیـدا کنـید، بـاید به صورت ریشـه ای بـا این مشکل برخورد کرده و جلوی ولخرجیـهای بیهوده ی خود را بگیرید. در این مقاله چند تکنیک به شما آموزش داده می شود که به واسطه ی آنها می توانید مانع از زیاده روی در خرج کردن پولهایتان شوید.
1- متوجه باشید که چه مقدار پول خرج می کنید
افراد بسیاری که به خرج کردن معتاد شده اند، دیگر متوجه نیستند که چه مقدار پول خرج می کنند. ابتدا باید دقت کنید که هر آیتمی که قصد خرید آن را دارید چه قیمتی دارد و برای خرید هر یک از آنها باید چه مبلغی را پرداخت کنید، این امر می تواند به شما کمک کند که حساب پول هایتان را داشته باید و ببینید آیا واقعاً به تمام چیزهایی که می خواهید بخرید، احتیاج دارید یا خیر. به عنوان مثال یک شب که بیرون می روید، ببینید چقدر خرج می کنید. گاهی اوقات افراد آنقدر پول نوشیدنی و غذای دوستان خود را حساب می کنند که اصلاً متوجه نمی شوند جیبشان خالی شده. این افراد زمانیکه به خانه بر می گردند احساس می کنند که باید مقداری از اسکناس هایشان را گم کرده باشند، غافل از اینکه تمام آنها را خرج دوستانشان کرده اند. شاید چیز گرانی هم نخریده باشند و فقط هزینه ی چای، قهوه، و بستنی و ... بچه ها را حساب کرده باشند؛ اگر با دقت بیشتری به این نوع خرج کردن های خود نگاه کنید، می بینید که اصلاً نیازی به خرید هیچ یک از آنها نبوده است.
2- تصمیمات آنی برای خرج کردن نگیرید
اگر شما جزء افرادی هستید که به طور آنی تصمیم می گیرند تا اجناس گرانقیمتی را خریداری کنند، باید بر روی این خصوصیت اخلاقی خود تجدید نظر کنید. اگر چیزی را می بینید که واقعاً خوشتان می آید و می خواهید آن را همان لحظه بخرید، یک لحظه صبر کنید، حداقل یک روز به خودتان وقت بدهید تا بیشتر روی خرید آن فکر کنید، شاید به این نتیجه رسیدید که اصلاً به آن نیازی ندارید. اگر هم به آن احتیاج داشته باشید بر می گردید و آن را تهیه می کنید. با انجام این کار فرصت پیدا می کنید تا اجناس مشابهی که از کیفیت بالاتری برخوردار هستند را نیز پیدا کنید.
3- به مکان هایی که به راحتی می توان پول خرج کرد نروید
اگر ما وقت زیادی را در مکان های خاصی صرف کنیم، خود به خود به سمت پول خرج کردن کشیده می شویم. این نوع پول خرج کردن ها صرفاً احساسی هستند. بنابراین باید سعی کنید تا آنجایی که می توانید اطراف مغازه های مورد علاقه تان پرسه نزنید. به پارک و یا جایی بروید که وسوسه پول خرج کردن به پایین ترین میزان خود برسد.
4- در زمان خرید اهداف خود را معین کنید
پیش از اینکه به قصد خرید خانه را ترک کنید، لیستی از تمام چیزهایی که به آن احتیاج دارید تهیه کنید. این کار بیانگر آن است که شما تنها چیزهایی را می خرید که به آن احتیاج دارید و اجناس را تنها به این خاطر که "خوشم آمد" نمی خرید. هیچ گاه بدون تعیین اهداف خرید، پا به بازارهای خرید نگذارید.
5- مایحتاج خود را اولویت بندی کنید
پیش از اینکه جنسی را بخرید، ببینید ارزش آن چقدر است و تا چه حد به آن احتیاج دارید. اگر این کار را واقع بینانه انجام دهید، آنوقت متوجه می شوید که از هر 10 آیتمی که یادداشت کرده اید، تنها به 8 مورد آن نیاز داشتید. اگر برای این کار یک روز به خودتان مهلت بدهید، آنوقت زمانی که برای خرید بیرون می روید، تنها چیزهایی را تهیه می کنید که واقعاً به آن نیاز دارید.
6- از روی عادت پول خرج نکنید
در اکثر موارد بیشتر ولخرجی های روزانه ما تنها از روی عادت شکل می گیرند. در بسیاری از مواقع این مخارج روزانه غیر ضروری به نظر می رسند. به عنوان مثال اگر هر روز صبح در مسیر خود به محل کار یک فنجان قهوه می خرید، چرا این پول را برای خرید یک قهوه ساز پس انداز نمی کنید؟ و یا اگر هر روز 2 -3 هزار تومان صرف نهار می کنید، به آن معنا نیست که مجبور هستید تا آخر عمر این کار را انجام دهید. از خانه نهار ببرید. کلیه آداب خرج کردن خود را مجدداً ارزیابی کرده و ببینید که آیا انجام آنها ضروری است یا خیر؛
7- برای خود محدودیت های مالی محکم تعیین کنید
اگر واقعاً نمی توانید جلوی ولخرجی های بی مورد خود را بگیرید، بهتر است به صورت هفته ای، میزان محدودی پول به خودتان بدهید. این پول باید نقد باشد، چراکه کنترل و رسیدگی به آن راحت تر است. اگر یاد بگیرید که با ماهی 200 هزارتومان مخارج روزمره خود را بگذارانید، برای پول هایتان ارزش بیشتری قائل می شوید و آداب صرفه جویی را به خوبی یاد می گیرید.

 

  دفعات نمایش : 40        تاریخ:  1387.7.8
دسته ها : خانواده
جمعه هفدهم 8 1387
X